Horizontale jaloezieën

Praktische en sfeervolle raambekleding beschikbaar in hout en aluminium.

HJ_15556_70mm alu_01.jpg
 

Materialen

Veel natuurlijke tinten, lamellen met beton- en linnenlook en prints op het ladderband. Natuurlijk ontbreken ook de favorieten niet: basic kleuren, afwerking in mat én glans en extra brede lamellen. Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor ieder budget vanwege de verschillende prijscategorieën.

Aluminium jaloezieën

Ze zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook sfeervol: aluminium jaloezieën. Ze zijn verkrijgbaar in wel 109 kleuren en bovendien geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Je bedient de lamellen eenvoudig, zodat ze precies de hoeveelheid licht doorlaten die je wenst. In de bece® collectie kun je kiezen uit vijf lamelbreedtes, van 16 tot maar liefst 70 mm breed. Aluminium jaloezieën zijn ideaal voor badkamers.

Houten jaloezieën

Hout is warm en sfeervol. Een goed idee dus om houten jaloezieën op veel plaatsen in huis toe te passen. Industrieel, eigentijds of klassiek, houten jaloezieën passen bij elke woonstijl. Ze zijn verkrijgbaar met lamellen van 25, 50 en 65 mm breed. Voor een extra opvallend effect kies je een lamel van 65 mm. Voor een natuurlijk effect kun je ook kiezen voor bamboe jaloezieën

lamelbreedtes

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 16 mm tot 70 mm. Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Een brede lamel geeft juist een stoer effect!

kleuren

In onze collectie vind je houten jaloezieën in 50 kleuren. Hout geeft het interieur een exclusieve uitstraling. De houtsoorten hebben elk een uniek karakter en geven sfeer aan je interieur. Stel je eigen horizontale jaloezie samen op bece.nl.