kleur- & interieuradvies

Lees hier hoe we jou kunnen helpen met het verwezenlijken van je idee.

 

Kleuradvies in de winkel

Om de laatste nieuwe trends te ontdekken en verfrissende combinaties te bekijken kan je altijd terecht bij ons in de winkel. We beschikken over heel wat kleurwaaiers en staan je bij bij het selecteren van jouw favoriete kleuren. Ook voor vragen over kleur, behangpapier en stijl helpen we je graag verder. Voorzie gerust enkele foto’s op een tablet om ons een beeld te geven van jouw ruimte en stijl. Let op: foto’s op scherm geven geen correcte weergave van de kleuren. Om een kleuradvies op maat te krijgen raden wij je aan een afspraak te maken bij je thuis. Waarom? Omdat de kleur bij ons in de winkel er anders zal uitzien als bij je thuis. Dit komt door lichtinval, schaduw en reflecties.

 

Kleuradvies aan huis

Maak een afspraak met Kim. Dit gebeurt steeds overdag. Of het nu gaat om een opfrissing of verandering van stijl, er wordt altijd rekening gehouden met bestaand meubilair, lichtinval, vloer, enz. Samen zoeken we naar een kleur die zowel bij de ruimte als bij jezelf pas.

 

Wat kost een kleuradvies?

Een kleuradvies is gratis als de goederen binnen een maand aangekocht worden bij Interieur Vervaet. Wil je een vrijblijvend kleuradvies dan kost dit je 75euro +10euro per extra kamer excl. btw.

 

Interieuradvies

Mag het iets meer zijn dan een kleuradvies, dan staat team Jens en Kim klaar voor jouw project. Of het nu gaat over een moodboard om je op weg te helpen, het ontwerp van een meubel, een make-over van de speelzolder of een renovatie. Ook hiervoor kan je bij Interieur Vervaet terecht.