Eenvoudige vloerrenovatie met Moduleo LayRed

Renoveren? Dat staat voor velen – vaak letterlijk – gelijk aan bloed, zweet en tranen. Maar wat als je het jezelf een pak gemakkelijker kan maken? Wat als je tijd, geld en veel stof kan besparen? Dan is deze tip over vloerrenovatie zeker welgekomen. We leggen het je hieronder uit.

Want wat als … je je vloer niet hoeft uit te breken?

Ja, je leest het goed. Bij Interieur Vervaet hebben we namelijk één van de oplossingen waarbij je tijdens jouw renovatiewerken veel tijd én geld uitspaart. Namelijk de vinylvloer Moduleo LayRed.

Hoe het werkt

Leg jouw koevoet of drilboor eerst en vooral weg en lees rustig verder. De vinylvloeren van Moduleo LayRed zijn speciaal ontwikkeld om bovenop oude vloeren te leggen. Dankzij de ondervloer – in zijn mooie rode kleur – hoef je die oude vloeren zelfs niet te egaliseren. De ondervloer vangt oneffenheden perfect op. Daarnaast plaats je Moduleo LayRed-vloeren eenvoudig zelf dankzij hun gemakkelijke kliksysteem. Bovendien heb je geen problemen bij de afwerking ervan. Deze vinylvloeren zijn slechts 6 mm dik – inclusief ondervloer. Zo hoef je je geen zorgen te maken over deuren en drempels die niet meer passen. Klinkt goed, niet?

Wat je nog moet weten over Moduleo LayRed

Deze vinylvloeren zijn beschikbaar in zowel steen- als houtpatronen. Hierdoor kies je volledig volgens jouw smaak welke vloer het best in jouw woning past. Sommige vloeren met houtpatronen kan je bovendien in visgraatpatroon leggen, gezellig en trendy.

Daarnaast is de keuze voor een vinylvloer een uitstekende in kader van duurzame verwarmingstechnieken. Wie bijvoorbeeld vloerverwarming in zijn woning wenst, kan al snel parket of laminaat uitsluiten. Deze materialen zetten namelijk uit bij temperatuurschommelingen. Iets wat bij vinyl niet het geval is.

De leukste voordelen aan de Moduleo-vloeren (dus ook LayRed) liggen vooral in de functionaliteit. De vloeren zijn niet alleen slijtvast. Ze zijn ook nog eens kras- en vlekbestendig én waterdicht. In dit laatste geval zijn ze dus ook perfect voor jouw badkamer. Moduleo zelf dacht trouwens ook aan mensen met allergieën want deze vloeren weren huisstofmijt.

Wil je meer weten over de vinylvloeren van Moduleo?
Geef ons een seintje! Dan zitten we binnenkort samen bij een kopje overheerlijke (lokale) koffie.

 

Evelyn Verzelen