Bistro B Laarne

Trots, dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. Beginnen doen we met Bistro B, een gezellige bistro in het centrum van Laarne. Interieur Vervaet mocht eigenaars Eline en Kenneth met raad en daad bijstaan tijdens het aankleden van hun gezellige horecazaak. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier.

U vraagt…

Eline, Bistro B: “We wilden graag een open ruimte creëren, die tegelijk warm en gezellig aanvoelt. Onze zaak moet een huiselijke sfeer uitstralen en een plek zijn waar iedereen zich welkom voelt.”

wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “Ik mocht Eline en Kenneth bijstaan bij de keuze van het kleurenpalet en de raambekleding. Omdat de vloer een relatief koude uitstraling heeft, kozen we voor warme, aardse tinten in het meubilair. Voor de muren gingen we voor een toon-op-toon kleurencombinatie van zachte tinten. Dit brengt rust en eenheid in de ruimte en legt de focus op de prachtige verzameling metalen reclameborden aan de muur. De gordijnen hebben dezelfde kleur als de zeteltjes en passen zo mooi in het geheel. In de ruimte zijn veel kleuren aanwezig, maar door vast te houden aan het vooropgestelde kleurenpalet straalt de ruimte toch eenvoud uit.”

de samenwerking

Eline, Bistro B: “Kim en ik zaten meteen op dezelfde golflengte. De samenwerking verliep heel vlot en professioneel en met vragen konden we steeds bij Interieur Vervaet terecht. Het idee dat we in ons hoofd hadden, werd realiteit en dat geeft ontzettend veel voldoening. Het was fijn om professionals bij het proces te betrekken en bepaalde keuzes bevestigd of bijgestuurd te zien.”

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “Maak een mini moodboard met de kleuren die aanwezig zijn in de ruimte en stop dit moodboard in je handtas. De volgende keer dat je accessoires of meubels gaat shoppen, hoef je niet meer te twijfelen of een stuk al of niet in het totaalplaatje past.”

KIM VERVAET