Gezellige gezinswoning in Laarne

Trots, dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. In Laarne kreeg een gezellige gezinswoning onlangs een kleurrijke make-over. Interieur Vervaet mocht de vrouw des huizes voorzien van verf- en behangadvies én zorgde voor de raambekleding. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier.

U vraagt…

Vanessa: “Onze woonkamer was heel strak en wit, met speelgoed overal en allerlei opbergmogelijkheden voor de spullen van de kinderen. Nu zij iets ouder worden, was de tijd rijp om de woonkamer onder handen te nemen. We wilden het huis meer naar onze zin maken, op een warme en gezellige manier die onze persoonlijkheid weerspiegelt.”

wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “Vanessa vroeg me om kleuradvies voor haar woonkamer, hal, keuken en wc. Hoewel zij van kleur houdt en ik daar zelf iets voorzichtiger mee omga, was er meteen een match. Vanessa had vooral een extra duwtje in de rug nodig en samen kwamen we tot een kleurenpalet met wow-effect. Het interieur sluit nu volledig aan bij het karakter van Vanessa en haar gezin: zacht, warm en gezellig.”

de samenwerking

Vanessa: “Kim was de perfecte partner in crime voor dit interieurproject. Ze stuurde bij waar nodig en samen kwamen we tot een prachtig kleurenpalet. Ontzettend handig waren de kleurkaarten in A4-formaat die Kim meebracht. Veel makkelijker dan de kleine kaartjes die je wel vaker ziet. Kim heeft een uitmuntend oog voor detail en was heel persoonlijk betrokken bij het project. Ze straalt enthousiasme uit en je voelt dat ze voor de volle honderd procent achter het project staat. Omdat de samenwerking zo fijn verliep, besloten we ook raamdecoratie toe te voegen. De ruimtes vormen nu één mooi geheel en het resultaat is absoluut waar we van droomden.”

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “Een kleuridee kan op papier geweldig zijn, maar in realiteit een heel ander effect hebben. Hou daarom een kleurkaart (bij voorkeur in A4-formaat) tegen de muur die je wil verven. Zo zie je meteen of het plaatje klopt met de lichtinval op die plaats.”

KIM VERVAET