Keuken- en badkamerrenovatie in Gent

Trots dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. In Gent mochten we Lies en Simon begeleiden bij de renovatie van hun keuken en badkamer. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier. 

U vraagt…

Simon: “We kochten deze woning drie jaar geleden, maar sommige ruimtes waren aan een upgrade toe. In de zomer van 2020 verbouwden we de zolder en in januari 2021 besloten we de keuken en badkamer onder handen te nemen. Lies kookt graag dus een grote keuken die contact houdt met de woon- en eetkamer was cruciaal en in de badkamer moest ruimte zijn voor zowel een bad als een douche. We vroegen bij de verbouwing van de zolderverdieping al raad aan Interieur Vervaet. Ook voor de verbouwing van de keuken en badkamer klopten we bij hen aan.”

wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “Lies en Simon hadden voor de keuken en badkamer een vinyl op rol in gedachten, maar in combinatie met een OSB-ondervloer, is dat geen goed idee. Ze kozen uiteindelijk voor klikvinyl en namen een aantal stalen mee naar huis om de kleuren te testen ten opzichte van de keukenkasten en lichtinval. Op één dag tijd was de vloer geplaatst. Een net werkje waarbij je geen zaag maar een breekmes gebruikt en het snijafval dus binnen de perken blijft.”

de samenwerking

Simon: “Het fijne aan de samenwerking met Interieur Vervaet is de totaalaanpak. Je stapt naar hen toe, vertelt wat je van plan bent en ze denken van begin tot eind met je mee. Van ondergronden en afmetingen tot de juiste verfborstels en zelfs het onderhoudsmateriaal ben je bij hen aan het juiste adres. Heerlijk!”

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “Lies en Simon barsten van creativiteit en zijn zot op tweedehandsvondsten. Om hen alle vrijheid te geven in hun toekomstige interieurplannen, kozen we voor een strakke, tijdloze, maar warme basis. De ruimte straalt openheid, helderheid en rust uit en biedt een waaier aan perspectieven qua aankleding, of het nu retro, modern of landelijk is. Een slimme tip wanneer je nog niet goed weet welke richting je qua stijl wilt uitgaan.”

DOOR INTERIEUR VERVAET Uitgevoerde werken

Kleuradvies
Technisch advies (verftoepassingen)
Interieuradvies: tips & tricks voor een goede basis
Leveren van verf en benodigdheden
Vloerbekleding: lay red, geplaatst door Interieur Vervaet

 Foto’s: Isabeau Reynvoet

KIM VERVAET