Stijlvol appartement in Gent

Trots dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. In Gent mochten we het appartement van Lien van de juiste vloerbekleding voorzien. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier. 

U vraagt…

Lynn: “Toen ik het appartement kocht, was het volledig afgeleefd. Voorheen woonden er drie studenten en dat zag je. De toenmalige laminaatvloer had waterschade en één van de muren was afgrijselijk groen. Ik zag het potentieel, maar er was werk aan de winkel. De inrichting groeide door de mensen om me heen. Zo stelde een vriend me een vloer in marmoleum voor en hakte een vriendin die als interieurstyliste werkt met mij een aantal knopen door. Aanvankelijk had ik een iets meer eclectische stijl in gedachten, maar gaandeweg werd de uitvoering zachter. Ik merkte dat ik een rustbasis zocht.”

wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “In het appartement van Lynn combineerden we twee tijdloze, onderhoudsvriendelijke vloeren. In de woonkamer en keuken ligt een vinylvloer met visgraatmotief, de inkomhal en slaapkamers werden voorzien van marmoleum. De combinatie van de twee vloeren maakt Lynn’s interieur speels en interessant, terwijl de eenheid qua kleuren en materialen voor zachtheid zorgt.”

de samenwerking

Lynn: “Toen ik de showroom van Interieur Vervaet bezocht, stond ik versteld van de waaier aan mogelijkheden en de uitstekende productkennis van het team. Ik wist nog niet meteen welke vloer het zou worden, maar dat ik met Interieur Vervaet zou samenwerken stond vast. De plaatsing van de vloeren gebeurde toen ik met mijn dochter in Milaan was. Dat zou ik niet bij elke aannemer durven, maar ik had het volste vertrouwen in Jens en zijn expertise.”

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “LVT-stroken zijn een ideale keukenvloer voor wie net als Lynn en haar dochters graag achter het fornuis staat. Op een echte parketvloer kun je beter niet morsen. Deze LVT-stroken zien eruit als parket, maar veeg je eenvoudig schoon met een vochtige doek.”

DOOR INTERIEUR VERVAET Uitgevoerde werken

Vloerbekleding: vinyl en marmoleum, geplaatst door Interieur Vervaet

 Foto’s: Isabeau Reynvoet

KIM VERVAET