Kleurrijke nieuwbouw in Gent

Trots dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. In Gent mochten we Tom en Barbara helpen om hun nieuwbouwwoning van de juiste accentkleuren te voorzien. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier. 

U vraagt…

Tom & Barbara: “Onze nieuwbouwwoning was een blanco canvas toen we bij Interieur Vervaet gingen aankloppen. We wilden graag een neutrale basis, met sobere meubels, witte muren en hier en daar een kleur als accent. Door de jaren heen hebben we heel wat tentoonstellingsposters verzameld en het leek ons leuk om die een prominente plaats te geven. In de keuken gingen we voor een groene muur, de slaapkamer zou roze worden en voor de kinderkamer hadden we een experiment met kleurrijke vormen in gedachten.”

Tom & Barbara - Isabeau Reynvoet-1.jpg
Tom & Barbara - Isabeau Reynvoet-5.jpg
Tom & Barbara - Isabeau Reynvoet-8.jpg

wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “Samen met Tom en Barbara ging ik op zoek naar de juiste tint van de kleuren die ze in gedachten hadden. We kozen voor wit met een licht gele ondertoon omdat dit de ruimte een warme, tijdloze vibe geeft. De keukenmuur werd diepgroen, de muur in de slaapkamer oudroze en de restjes werden gebruikt voor het experiment in de kinderkamer.”

de samenwerking

Tom & Barbara: “De expertise van Kim is ongezien, in no-time weet ze de juiste tint uit het palet te kiezen. De muur in de babykamer is speels en stoer tegelijk en het groen uit de keuken blijkt perfect te matchen met één van onze tentoonstellingsposters. De warm witte basistint vervolledigt het plaatje. Dit is exact waar we naar op zoek waren.”

Tom & Barbara - Isabeau Reynvoet-12.jpg
Tom & Barbara - Isabeau Reynvoet-28.jpg
Tom & Barbara - Isabeau Reynvoet-13.jpg

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “Restjes verf? Zonde om ze weg te gooien. Misschien kan je er een oude stoel mee pimpen of brengt de vlekkenmuur van Tom en Barbara je op ideeën. Op Pinterest vind je originele projectjes bij de vleet. Kijk voor je begint even na voor welke ondergronden de verf geschikt is en experimenteren maar!”

Tom & Barbara - Isabeau Reynvoet-18.jpg
Tom & Barbara - Isabeau Reynvoet-19.jpg
Tom & Barbara - Isabeau Reynvoet-26.jpg

Uitgevoerde werken

Verf basiskleur: Softmat van Libert, kleur: gebroken wit

Verf accentmuur keuken: Acrylon van Libert, kleur: diep groen

Verf accentmuur slaapkamer: Softmat van Libert, kleur: zacht roze

Gordijnen woonkamer: Stof van BM Fabrics

Decoratie: een aantal decoratie-items in de woning vind je bij KIM.

Alle bovenstaande producten, merken en kleuren zijn beschikbaar bij Interieur Vervaet. 

Foto’s: Isabeau Reynvoet

KIM VERVAET