Renovatie met ruimtegevoel in Sint-Amandsberg

Trots, dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. In Sint-Amandsberg mochten we Kelly helpen om het ruimtegevoel in haar gerenoveerde woning te versterken. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier. 

U vraagt…

Kelly: “Toen ik hier kwam wonen, was het huis klein en opgedeeld in verschillende aparte kamers. Ik wilde graag meer ruimte, lichtinval en openheid creëren. Door een aanbouw toe te voegen, werd de woning meteen een stuk groter en wordt de connectie met de tuin benadrukt. Waar mogelijk hebben we de tussenmuren verwijderd waardoor je meteen een open gevoel krijgt. Voor de keuze van vloer, verf en raamdecoratie schakelde ik Interieur Vervaet in. Ik heb zelf wel feeling voor interieur, maar het deskundige advies van Kim, Jens en Martine was heel erg welkom.”

IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-6_websize.jpg
IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-11_websize.jpg
IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-20_websize.jpg
IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-30_websize.jpg

wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “Om het ruimtegevoel te versterken, gingen we voor een gietvloer met betonlook die doorloopt in de verschillende ruimtes. De muren kregen een stijlvolle maar neutrale basis zodat Kelly door accessoires aan te passen telkens een nieuwe sfeer kan creëren. Bij het grote raam achteraan kozen we voor een rolgordijn dat de felle namiddagzon verzacht.”

de samenwerking

Kelly: “Ik ben zelf bezig met interieur en styling en had heel wat ideeën toen ik bij Interieur Vervaet binnenstapte. Op basis van mijn input maakte Kim een moodboard dat die verschillende ideeën stroomlijnde tot één geheel. De professionele ondersteuning en deskundige uitvoering van de werken zorgden voor een prachtig resultaat. Een stijlvolle, neutrale basis waarin ik zelf volop met accessoires kan variëren en waarin licht en ruimtegevoel centraal staan.”

IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-40_websize.jpg
IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-13_websize.jpg
IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-2_websize.jpg
IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-17_websize.jpg
IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-12_websize.jpg

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “Mix warme en koude materialen met elkaar. Een koele ruimte breng je in balans met warme materialen zoals stof, hout, riet … Krijg je die koude tegelvloer bijvoorbeeld maar niet aangekleed? Leg er een tapijt bovenop en ga voor mandje in plaats van een traditionele witte of zwarte plantenpot. Je merkt meteen het verschil.”

IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-31_websize.jpg
IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-32_websize.jpg
IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-8_websize.jpg
IVV realisatie Kelly - Isabeau Reynvoet-24_websize.jpg

Uitgevoerde werken

Vloer: betondesign in de kleur ‘signal grey’

Verf: basiskleur ‘almost white’ en accentkleur ‘tilleul’

Raambekleding: rolgordijn Bece

Decoratie: een groot deel van de decoratie in de woning vind je bij KIM.

 Alle bovenstaande producten, merken en kleuren zijn beschikbaar bij Interieur Vervaet.

Foto’s: Isabeau Reynvoet

KIM VERVAET