Certificeringen

De producten van Moduleo voldoen aan de meest strikte certificeringen voor vloeren en op ecologisch vlak

Bij Moduleo zijn we er trots op dat we de beste certificeringen binnen de sector hebben ontvangen. U kunt dus gerust zijn dat uw vloer er niet alleen goed uitziet, maar ook op ethisch vlak een goede keuze is.

accreditation-logos-web.jpg

A+ Certificering wat betreft kwaliteit van de binnenlucht

Na een reeks strenge kwaliteitstests kreeg Moduleo een A+ certificering wat betreft kwaliteit van de binnenlucht.

De luchtkwaliteit thuis of op kantoor is van essentieel belang voor uw gezondheid en welzijn. Bij Moduleo zijn we er trots op dat we bij de productie van onze vloeren gebruikmaken van materialen van topkwaliteit. Het behalen van deze certificeringen bevestigt ons permanent engagement op ecologisch vlak. Voor het onderhoud van onze vloertegels hebt u geen harde chemische producten nodig en ze bestaan voor 50% uit gerecycleerde materialen.
Moduleo heeft een programma voor het testen van de kwaliteit van de binnenlucht als onderdeel van de vereisten voor het ISO9001-systeem voor kwaliteitsbeheer.

Moduleo LVT voldoet aan de vereisten van de de Duitse AgBB-certificering. Daarnaast kregen onze producten ook het A+-certificaat volgens het Franse certificeringsprogramma “Émissions dans l’air intérieur” dat producten op het vlak van decoratie en meubels een label toekent op grond van tests voor de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS).

ISO 9001

Moduleo behaalde de wereldwijde norm voor kwaliteitsbeheer ISO 9001 en de  ISO 14001 en de ISO 14001 die de ecologische vereisten voor efficiënt beheer definieert. Moduleo gaat er prat op de basisprincipes van kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid na te streven, en het behalen van deze belangrijkste ISO-normen bevestigt ons permanent engagement om producten en diensten van een uitstekende kwaliteit te leveren. Door ons efficiënt kwaliteitsbeheer van middelen kunt u zeker zijn van de hoge kwaliteitsnorm van al onze producten en ons efficiënt gebruik van materialen vermindert onze ecologische voetafdruk.

De ISO-certificeringen vormen een maatstaf van vertrouwen die een  bewijs levert van ons streven naar uitzonderlijke dienstverlening.

BRE A+ rating

Moduleo kreeg als een van de eerste fabrikanten van LVT voor zijn producten een rating op het vlak van duurzaamheid uit handen van de sectorbenchmark BRE Global. De Moduleo vloeren kregen een A+ BRE-rating.

BRE is de belangrijkse methode voor milieueffectbeoordeling en het belangrijkste certificeringssysteem binnen de sector voor duurzame gebouwen en bouwmaterialen. Elk product dat een BRE Global-certificering kreeg, werd onderworpen aan een  “cradle to grave”-beoordeling van de milieuprestaties doorheen de volledige levensduur van het product.

We zijn van oordeel dat Moduleo de beste keuze van duurzame vloer is. Voor het onderhoud van onze vloertegels hebt u geen agressieve chemische producten nodig en ze bestaan voor 50% uit gerecycleerde materialen. Onze tegels worden verzonden vanuit België, en niet vanuit het Midden-Oosten, wat onze producten veel milieuvriendelijker maakt.