over ons

Leuk dat je ons beter wilt leren kennen!

 

2019-03-27 05.19.54 1.jpg

Jo Vervaet

vloerbekleding (Marmoleum)

De big (zéker 1.70m) chief van de bende. IJzersterk en gedreven als geen ander heeft hij dit bedrijf grootgemaakt. Als 2de generatie veranderde hij de wind van richting in 1995 door van de drogisterij/ het schilderbedrijf van zijn ouders zich te specialiseren in vloerbekleding, namelijk Marmoleum. Een natuurproduct dat de laatste jaren sterk zijn opmars maakt en heel hard in trek is als het gaat over duurzaamheid en de ecologische voetafdruk. Hij mag zich dan ook op dit vlak een van de grote specialisten van België noemen.

jo@decovervaet.be

 
2019-01-26+03.43.16+1.jpg

Martine Temmerman

raambekleding

La mama. Als kinderopvoedster viel ze als een blok voor het enthousiasme en de impulsiviteit van Jo. Al snel vormde het paar de toekomst van "Dekoratie Vervaet". Haar geduld, positiviteit en empathisch vermogen zorgen voor de rust in ons huishouden. Naast een goede babbel kan je bij haar ook terecht voor alle vragen over gordijnen.

martine@decovervaet.be

 
WhatsApp+Image+2019-01-18+at+16.13.00.jpg

jens vervaet

vloerbekleding & projecten

De jongste telg. Altijd met een grote glimlach op zijn gezicht. Je zou kunnen zeggen dat hij op zijn vader lijkt als het gaat over enthousiasme en impulsiviteit. Hij is geinteresseert zich in alles wat bouw betreft. Een project van A tot Z, Jens zet er zijn tanden in en zal de klant altijd op de eerste plaats zetten.

jens@decovervaet.be

 
9F3BBA42-1FEF-4E68-A605-042A3A990078.jpg

Kim vervaet

Interieur-en kleurstyliste & marketing

De kleinste van de hoop. Perfectionistisch, chaotisch en liefhebber van het Noorden. Als interieurstyliste leeft ze haar uit in nieuwe projecten en in de winkel staat ze je met raad en daad bij als het gaat over kleuren, trends, combinaties en technisch advies.

kim@decovervaet.be

 
2019-03-27 04.14.10 1.jpg

tiffany dierickx

Boekhouding & administratie

Onze zaak wordt sinds kort versterkt door nichtje Tiffany. Zij zorgt voor structuur, rust en oplossingen die we zelf over het hoofd zien in drukke tijden. Samen met haar boekhoudkundige ervaring is zij de ideale versterking voor ons steeds groeiende familiebedrijf. Welkom Tiffany!