Gordijnen en vouwgordijnen

Gordijnen en vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Ze zijn sfeervol, makkelijk in gebruik en kleden een ruimte aan.

VG_11556_01.jpg
 

combineren

Voor de complete collectie geldt: alles stoffen zijn verkrijgbaar in gordijnen en vouwgordijnen. Zo kun je combineren, afwisselen en toch zorgen dat het een mooi geheel wordt. Wil je inbetween, lichtdoorlatend of verduisterend? Je kunt ook kiezen voor katoen, polyester en verschillende luxe blends.

verduisteren

Alle stoffen in de collectie zijn geschikt voor vouwgordijnen en gordijnen en variëren van transparant, lichtdoorlatend tot verduisterend. Verder kunnen bijna alle stoffen worden gevoerd, zodat ze ook geschikt zijn voor de slaapkamer.

Modellen

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in acht modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo zorgen baleinen ervoor dat een vouwgordijn mooi strak hangt. Een vouwgordijn zonder baleinen heeft een nonchalantere uitstraling.

Plooien en bijzondere details

De gordijnen in onze collectie zijn leverbaar in verschillende plooien: de enkele plooi, dubbele plooi, retourplooi, triplooi en wave plooi. Ook zijn de gordijnen verkrijgbaar met ringen in bijvoorbeeld RVS of koperkleur. Je kunt je gordijnen bovendien laten voorzien van een bijzonder detail, zoals een contrasterende border.