marmoleum

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is beschikbaar is verschillende vormen: als banenmateriaal, als tegels en als Marmoleum click (panelen met een eenvoudig kliksysteem).
 

 

WAAROM marmoleum

Wie belang hecht aan een eerlijk, bewust en gezond leven, heeft met Marmoleum de ideale vloer gevonden. Marmoleum is het natuurproduct bij uitstek. Het materiaal van deze vloer, linoleum, wordt gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten. Een belangrijk bestanddeel is de olie van lijnzaad, dat ook vaak in gezonde voedingsmiddelen wordt gebruikt. Van muesli tot brood en koekjes. Marmoleum is weliswaar niet eetbaar, maar als er één vloer is waar je van zou kunnen eten, dan is het een vloer van linoleum. Dit materiaal is namelijk van nature antibacterieel en bevat bovendien geen ftalaten of andere weekmakers. Een gezonde vloer dus, voor kinderen en huisdieren om op te spelen en voor iedereen om op te leven.

milieuvriendelijk

Het productieproces van Marmoleum heeft een minimale impact op het milieu. Na een levensduur van zo’n dertig jaar kan de Marmoleumcyclus opnieuw beginnen. De vloer is biologisch afbreekbaar en kan worden vermalen voor hergebruik. Daarmee is Marmoleum dé vloer voor nu en voor de toekomst. Ook wat design betreft, want met de nieuwste collecties sluit Marmoleum steeds naadloos aan op de laatste woontrends. Je kunt er een warm vintage gevoel mee in huis krijgen, maar ook een industriële of minimalistische sfeer en alles daartussenin.

 
 

Voor alle andere technische vragen en oplossingen kan u hier terecht. Ontbreekt er volgens jou nog iets op deze pagina waar je graag een antwoord op hebt? Stuur dan een mailtje naar info@decovervaet.be en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.