Appartement met persoonlijkheid in Wetteren

Trots dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. In Wetteren gaven we het appartement van Caitlin een make-over. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier. 

U vraagt…

Caitlin: “Vier jaar geleden verhuisde ik naar dit nieuwbouwappartement, toen nog een blank canvas met wit geverfde muren. Zodra ik er woonde, begon ik gaandeweg met inrichten en in dat proces kwam ik bij Interieur Vervaet terecht. Ik droomde van een terrazzo spatwand achter het kookvuur en een open kast in de woonkamer en wilde op termijn ook de bad- en slaapkamer een upgrade geven.”

wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “Achter het kookvuur bleek onvoldoende ruimte voor tegels dus gingen we op zoek naar een leuk behang. Caitlin’s oog viel meteen op een exemplaar met stippen dat toen in onze showroom hing. De open kast kreeg een plekje tegen dezelfde wand en voor de badkamer schoot Jens in actie. Hij kwam met een reeks slimme ideeën die de ruimte meer persoonlijkheid zouden geven, maar die ook budgettair haalbaar waren. Zo werkte hij voor de vloerbedekking met acrylplaten, waardoor het breekwerk tot een minimum kon worden beperkt.”

de samenwerking

Caitlin: “Het verven en behangen van de woonkamer deed ik zelf, het werk in de badkamer en slaapkamer vertrouwde ik toe aan Interieur Vervaet. Het advies van een expert is goud waard. Zo hielp Jens bij het vergelijken van de offertes voor het bad en de kranen. Naast het feit dat Kim en Jens elkaar naadloos aanvullen, vond ik het heerlijk dat ze ook verder denken dan hun eigen vakgebied. Tot slot brengt verbouwen in een appartementsgebouw een extra uitdaging met zich mee. Jens wist de overlast voor de buren echter tot een minimum te beperken.”

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “In het appartement zijn de ruimtes niet groot, maar dankzij weloverwogen kleurkeuzes konden we toch een ruimtegevoel creëren. Ook toon-op-toon combinaties zijn daarvoor ideaal. Door de omgeving sober te houden, komen Caitlin’s kleurrijke meubels bovendien beter tot hun recht. Tot slot gaf ik de tip te kiezen voor accessoires die matchen met het behangpapier in de woonkamer en de vloerbekleding in de bad- en slaapkamer. Op die manier creëerden we een mooi samenhangend geheel.”

Uitgevoerde werken

Interieuradvies
Totaalrenovatie badkamer (badkamer, schilderwerken, vloerbekleding en afwerking)
Verf en behang

Foto’s: Isabeau Reynvoet

KIM VERVAET