Parksfeer bij Work Around

Een totaalproject door Interieur Collectief (interieur, totaalrenovatie & nieuwbouw):

Totaalinrichting coworking ruimte in Gent

In deze grote ruimte, die ooit karakterloos industrieel en somber was, wilde onze klant een coworking space installeren, met plaats voor verschillende werkruimtes. Er moesten vergaderzalen komen die kunnen afgesloten worden, flexibele werkplekken, aparte bureauruimtes en een plaats om te ontspannen, een loungeruimte waar iedereen kan samenkomen.

Deze laatste hebben we centraal geplaatst, omdat de grote vide veel mogelijkheden bood. Hier lieten we onze creativiteit de vrije loop. We creëerden een parksfeer met kunstgras, kunstbomen en picknicktafels. Onder de trap werd een bar geïnstalleerd, maatwerk in steigerhout, met leuke pendels om het geheel speels te houden. Een hedendaags ontwerp op maat dus.
Rondom deze loungeruimte werden alle andere ruimtes ingedeeld. Deels met glazen wanden voor lichtinval en openheid, deels gesloten om een privacy-gevoel te creëren voor vergaderingen. Rondom het gras werd een vinylparket geplaatst. Zeer geschikt voor intensief gebruik, en toch met de warme look van een houten vloer. Kwalitatieve materialen, geplaatst door onze ervaren stielmannen.

Door de achterwand in zwart te schilderen en de trap wit, wordt het geheel iets strakker, en is de trap duidelijk vindbaar. Op de eerste verdieping zijn nog enkele kantoorruimtes ingericht en kozen we voor sfeervolle wandverlichting.

Een hele metamorfose dus, van saaie industriële ruimte naar een originele aangename werkplek!

uitgevoerde werken door interieur vervaet

- leveren en plaatsen van grasmat
- leveren en plaatsen van pvc-lamellen
- raambekleding

opdrachtgever

Interieur Collectief
www.interieurcollectief.be

meer info

Work-Around Gent
Maaltebruggestraat 169
9000 Gent
www.work-around.be

 
KIM VERVAET