Stijlvol boekhoudkantoor

Een totaalproject door Interieur Collectief (interieur, totaalrenovatie & nieuwbouw):

Totaalinrichting boekhoudkantoor te Lochristi

Deze casco handelsruimte te Lochristi werd omgetoverd tot een hedendaags boekhoudkantoor. In het ontwerp werden de scherpe hoeken in de gangen afgerond, zodanig dat we organische vormen krijgen, die de klant een zeer zachte ontvangst geven. Ze maken ook een vlotte circulatie mogelijk en doen de gangen minder lang lijken. Deze gebogen wanden werden uitgevoerd in gebogen gyproc. De vloer werd bekleed met pvc-lamellen met de textuur van hout. Er werden verschillende latten-wanden geplaatst die een ruimte afbakenen maar toch voor transparantie zorgen.
Er zijn enkele afzonderlijke burelen voorzien, maar ook een groot landschapsbureau waar 8 bureau’s staan. Er is een akoestisch plafond dat het geluid gedeeltelijk absorbeert. Verder zijn er 2 vergaderruimtes waar we gekozen hebben voor afgeronde meubels die niet te veel plaats in nemen, zodat het geheel ruimtelijk blijft. Hier zijn toffe pendelarmaturen gekozen als eyecather, net zoals in de keuken. In elke ruimte is maatwerk geïntegreerd in functie van het werkprogramma.

Het resultaat van dit totaalproject zijn heldere tijdloze ruimtes in een strak ontwerp. Het is aangenaam werken in dit moderne interieur op maat.

 

uitgevoerde werken door interieur vervaet

- leveren en plaatsen van pvc-lamellen

opdrachtgever

Interieur Collectief
www.interieurcollectief.be

 
KIM VERVAET