Subtiele raambekleding

Bij deze opdracht werd ons naar een raambekleding gevraagd die zo weinig mogelijk plaats in beslag nam, semi-transparant en luchtig was en toch voor privacy kon zorgen. We hebben gekozen voor een Squid-toepassing.

Squid is een transparante stof die het mogelijk maakt overdag naar buiten te kijken, maar die de inkijk naar binnen sterk belemmert. Met Squid geniet je dus van je privacy én van je uitzicht. Squid is een textiel met een mooie, natuurlijke uitstraling. De unieke textuur maakt het bovendien praktisch in onderhoud en geschikt voor elk interieur en type architectuur.

Meer weten over deze toepassing? Klik hier voor meer info.

uitgevoerde werken door interieur vervaet

Raambekleding
- Squid, kleur Chalk

Foto NA (met Squid)

Foto NA (met Squid)

Foto VOOR (zonder Squid)

Foto VOOR (zonder Squid)

KIM VERVAET