verticale jaloezieën

Verticale lamellen hebben een moderne uitstraling. Ze zijn functioneel en stijlvol.

VJ_15243_Luxury_Grey-01.jpg
 

materialen

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium in mooie naturels en trendkleuren. Verticale jaloezieën van aluminium of kunststof zijn ideaal voor de badkamer. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek en gaan inkijk tegen.

Uiteenlopende raamvormen

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle ramen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt: er is altijd een oplossing. Heb je hoge ramen in je woning? Dan geeft de verticale jaloezie een prachtig, groots effect.

Verschillende breedtes

Verticale jaloezieën van bece® zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes. De 89 mm lamellen hebben een subtiele uitstraling. Met de extra brede lamellen van 250 mm laat je een ruimte groter lijken. De gewenste lichtinval bepaal je zelf. Je kunt de lamellen zo draaien dat niemand naar binnen kan kijken, maar je toch daglicht binnenkrijgt.

Home office

Verticale jaloezieën zijn ook perfect voor de werkkamer. We werken steeds vaker thuis en lichtinval kan storend zijn als je op een laptop werkt. Met verticale jaloezieën kun je de lichtinval optimaal regelen en kun je ongestoord aan de slag.

 
Bron teksten: Bece.nl