Traprenovatie in Massemen

Trots, dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. In Massemen werd een houten trap onlangs in een nieuw jasje gestoken. Interieur Vervaet voorzag de bewoners van het juiste materiaal én technisch advies. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier.

U vraagt…

Ann: “Na twintig jaar was de eikenhouten trap in onze hal aan een upgrade toe. Door hem een verweerde look te geven, wilden hem meer integreren in de rest van ons interieur, dat in landelijke stijl werd ingericht.”

Wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “Ann en haar man Peter kwamen naar me toe met de vraag hoe ze hun eikenhouten trap een meer verweerde look konden geven. Ze wisten duidelijk wat ze wilden, maar hadden nood aan technisch advies. Ik maakte een stappenplan op met de verschillende processen die ze dienden te doorlopen en het materiaal dat ze daarvoor nodig hadden.”

De samenwerking

Ann: “Kim stond ons bij met raad en daad op technisch vlak. Ze bezorgde ons niet alleen de nodige producten, maar maakte ook een duidelijk stappenplan op. Kim is een ontzettend joviale en hulpvaardige dame, niets is haar te veel gevraagd.”

het stappenplan

Het stappenplan voor het aanbrengen van de producten:

  1. Stofvrij maken van het oppervlak

  2. Aanbrengen van Aquapad met vod of borstel en uitwrijven met een vod tot het gewenste effect

  3. Laten uitharden, minstens 3-4u

  4. Slissen met schuurpapier korrel 360

  5. Stofvrij maken

  6. Eerste laag Vista satijn met viltroller

  7. 8u laten drogen

  8. Slissen met korrel 360

  9. Stofvrij maken

  10. Tweede laag Vista satijn met viltroller

  11. Laten uitharden (7 dagen), je mag er al op stappen na 8 u

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “Een trap renoveren? Laat bij het aanbrengen van de producten telkens een trede tussen. Zo kan je tijdens het droogproces toch nog de trap op en af.”

KIM VERVAET