Gezinswoning met pit in Serskamp

Trots, dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. In Serskamp mochten we Mieke en Sven helpen om de verschillende ruimtes in hun woning met elkaar te verbinden. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier. 

U vraagt…

Mieke: “Toen we het huis kochten, was er heel wat werk aan. De verbouwingswerken verliepen geleidelijk en gaandeweg evolueerde ook onze interieursmaak. Zo waren de verschillende kamers op zich wel leuk, maar vormden ze geen samenhangend geheel. We stapten naar Interieur Vervaet met de vraag om een Scandinavisch en rustgevend interieur te creëren dat warm en gezellig aanvoelt. Er mocht bovendien best wat kleur worden gebruikt. Het plaatje klopt nu volledig!”

Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-4.jpg
Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-13.jpg
Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-14.jpg
Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-3bis.jpg

wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “Bij Mieke en Sven was het vooral belangrijk om de kleuren goed op mekaar af te stemmen en zo een samenhangend geheel te creëren. Zo vertrokken we voor het kleuradvies vanuit de vloer, de tegels in de keuken en de bestaande meubels. Ik stond Mieke en Sven met raad en daad bij in de keuze van extra meubilair en decoratie en samen creëerden we op die manier een warm en modern interieur waar best wat pit in zit.”  

de samenwerking

Mieke: “Ik vond het ontzettend waardevol om iemand te hebben die je helpt om knopen door te hakken. Mijn perfectionisme zorgt ervoor dat ik soms moeilijk beslissingen neem. Ik had dus veel aan de eerlijke en oprechte mening van Kim, die bovendien een warme persoonlijkheid heeft waardoor je meteen een connectie voelt. Als Kim ons niet had geholpen, was ik waarschijnlijk nog aan het twijfelen. (lacht) Zij gaf ons een duwtje in de rug om bepaalde dingen te proberen. Dat stelt gerust.” 


Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-6.jpg
Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-9.jpg
Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-27.jpg
Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-34.jpg
Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-31.jpg

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “In de woonkamer werkten we met een subtiele kleur op de muren. Dat voelt net iets meer aangekleed dan traditioneel wit. De lichte tint zorgt voor een open gevoel. In slaapkamer kozen we dan weer voor een iets donkerder kleurenpalet om het knusse en geborgen gevoel te benadrukken.”

Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-41.jpg
Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-39.jpg
Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-51.jpg
Mieke & Sven - Isabeau Reynvoet-45.jpg

Uitgevoerde werken

Slaapkamer ouders

  • Behang Casadeco

  • Verf Libert Softmat kleur Sienna

Kinderkamer

  • Behang Casadeco

  • Verf Libert Softmat kleur S1020-y60r

Woonkamer + bureau

  • Verf Libert Softmat kleur sw1194 (algemene kleur)

  • Verf Libert Softmat kleur sw1193 (accentkleur)

  • Raambekleding

Keuken

  • Afwasbare verf Libert Acrylon kleur 095-1

  • Raambekleding

Decoratie

  • Een groot deel van de decoratie in de woning vind je bij KIM.

 Alle bovenstaande producten, merken en kleuren zijn beschikbaar bij Interieur Vervaet.

Foto’s: Isabeau Reynvoet

KIM VERVAET