Strak landelijke nieuwbouw in Serskamp

Trots, dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. In Serskamp mochten we Ruben en Stien helpen bij het aankleden van hun nieuwbouw. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier. 

U vraagt…

Ruben: “Stien en ik wilden aanvankelijk graag een oude schuur renoveren. Toen we geen geschikt project vonden, besloten we voor een nieuwbouw te gaan.” Stien: “We droomden van een woning met een strak landelijke look, zonder dat het bombastisch en koel zou aanvoelen. Bovenaan ons verlanglijstje stonden oog voor detail en het gebruik van verschillende materialen.”

RUBEN & STIEN - Isabeau Reynvoet -1.jpg
RUBEN & STIEN - Isabeau Reynvoet -5.jpg
RUBEN & STIEN - Isabeau Reynvoet -8.jpg

wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “Om het ruimtegevoel te benadrukken, kreeg de benedenverdieping een vloer in betondesign. Dit zorgt voor een industriële look en is bovendien makkelijk in onderhoud. In het zitgedeelte werkten we met een accentmuur. De overige muren werden een warm en gezellig wit dat perfect aansluit bij de kleur van de keuken. De decoratie geeft de ruimte een persoonlijke toets.”

de samenwerking

Ruben: “Keer op keer stonden we versteld van de vlotheid en vakkennis waarmee het team van Interieur Vervaet te werk gaat. Jens wist de vloer perfect te plaatsen en Kim stond ons bij met deskundig advies.” Stien: “De kleur van de vloer kozen we via een staaltje, maar in de showroom van Interieur Vervaet konden we het effect en materiaal op een grote oppervlakte zien. Heerlijk!”

RUBEN & STIEN - Isabeau Reynvoet -11.jpg
RUBEN & STIEN - Isabeau Reynvoet -33.jpg
RUBEN & STIEN - Isabeau Reynvoet -39.jpg
RUBEN & STIEN - Isabeau Reynvoet -36.jpg

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “Omdat de benedenverdieping uit één grote ruimte bestaat, maakten we door middel van kleur een onderscheid tussen het zit- en eetgedeelte. De zitruimte kreeg een accentmuur met gebruik van de Marrakesh-techniek van het merk Pure & Original. Dit geeft het salon een warm en geborgen gevoel.”

Uitgevoerde werken

Vloerbekleding: betondesign van Eurocol/Forbo in de kleur ‘Telegrau 1’. 

Accentmuur in het zitgedeelte: Marrakesh-techniek van Pure & Original in de kleur ‘Moonstone’. 

Muren in de volledige leefruimte: softmat verf van het merk Libert in de kleur ‘Voile’.  

Decoratie: verschillende items uit het aanbod van KIM. 

Uitvoering werken: vloer door Jens, alle andere werken werden door Ruben en Stien zelf uitgevoerd. 

Alle bovenstaande producten, merken en kleuren zijn beschikbaar bij Interieur Vervaet.

Foto’s: Isabeau Reynvoet

KIM VERVAET