Woning met tijdloze toets in Wachtebeke

Trots, dat zijn we op de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Daarom delen we ze graag met jou: van restaurant tot kinderkamer en van boekhoudkantoor tot optiekzaak. In Wachtebeke kreeg een oude woning onlangs een serieuze facelift. Interieur Vervaet mocht de eigenaars voorzien van vloerbekleding, raambekleding en behang. Het eindresultaat? Dat ontdek je hier.

U vraagt…

Jan: “In januari kregen we de sleutel van onze nieuwe woning, toen nog met bruine tegelvloeren en donkere houten plafonds. We wilden het huis een tijdloze, frisse look geven, met behoud van een aantal originele elementen. Onder de vloer op de benedenverdieping lag bovendien vloerverwarming. Omdat we die graag wilden behouden, zochten we een nieuwe vloer die warmtedoorlatend was en bovenop de bestaande vloer kon worden aangebracht.”

wij draaien!

Kim, Interieur Vervaet: “Op de benedenverdieping brachten we een gietvloer aan, bovenop de bestaande vloer. Zo kreeg het geheel meteen een modernere look, zonder de bestaande vloer en vloerverwarming uit te breken. De eenvoudige witte rolgordijnen brengen rust in de woonkamer, terwijl het behang met bladmotief de ruimte pit geeft. Tijdens een bezoek aan onze showroom viel Jan bovendien als een blok voor de Moods vloeren van Moduleo. De badkamer op de bovenverdieping kreeg zo een speelse upgrade.”

de samenwerking

Jan: “We kwamen via vrienden bij Interieur Vervaet terecht en waren meteen verkocht voor de snelle, professionele en toegankelijke aanpak van de familie. Het is fijn om iemand te hebben die met je meedenkt en over de juiste technische kennis beschikt. Aangezien we verbouwden met een strakke deadline was voor ons ook de timing van groot belang. Die werd perfect gerespecteerd zodat we tijdig in onze nieuwe woning konden intrekken.”

tip!

Kim, Interieur Vervaet: “Combineer warme en koude elementen om contrast te creëren, niet alleen in kleur maar ook qua materialen. In het huis van Jan en zijn gezin werd een eerder koude vloer gecombineerd met warme elementen zoals hout (op het plafond en aan de ramen), behangpapier met warme tinten en de originele koperen spots.”

Geleverde goederen en diensten door Interieur Vervaet
- behangpapier van Hooked on Walls
- raambekleding BC, plaatsing door Interieur Vervaet
- vloerbekleding betondesign en Moods, plaatsing door Interieur Vervaet

KIM VERVAET