Raamdecoratie voor de badkamer

De badkamer is dé plek waar je kunt ontspannen na een lange dag. Een mooie en comfortabele badkamer wordt steeds belangrijker. Ook in de badkamer creëer je sfeer en privacy met de juiste raamdecoratie. Vind jij het lastig om raambekleding uit te kiezen voor deze vochtige ruimte? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden.

Bece rolgordijn 50119.jpg

1. Rolgordijnen 
Rolgordijnen zijn niet alleen heel praktisch in gebruik, maar ze zijn ook erg mooi. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en je kunt ze helemaal afstijlen zoals jij dat wilt. Voor een natuurlijke look kies je een houten onderlat en voor een vleugje glamour ga je voor de rosé onderlat. Voor de badkamer zijn er speciale vochtbestendige stoffen. Deze stoffen zijn ook nog eens makkelijk te reinigen!

Bece hor.jal. 15705.jpg

2. Horizontale jaloezieën
Onze horizontale jaloezieën van aluminium zijn perfect voor de badkamer. Aluminium is vochtbestendig en heel gemakkelijk schoon te maken. De strakke lijnen van horizontale jaloezieën geven je badkamer meteen een design uitstraling. Dat wordt fijn baden!

Bece plisse 40068.jpg

3. Plissé- of dupligordijnen
Lichtinval en privacy zijn belangrijk in de badkamer. Met een plissé- of dupligordijn regel je beide. Door te kiezen voor de optie 'vrij pakket' kun je het stofpakket precies hangen zoals jij dat wilt. Daarbij zijn bijna alle duplistoffen in de bece® collectie vochtbestendig, ideaal dus! 

Bron: bece.nl

KIM VERVAET