Hou de warmte buiten

Met deze subtropische temperaturen hebben we het liever wat koeler binnen. Wist je dat gordijnen met voering je daarbij kunnen helpen?

Hier in de winkel krijgen we vaak de vraag: laten we onze gordijnen voeren of niet? Gordijnen zijn een functionele eyecatcher waarbij de look en de functie van evenveel belang zijn om over na te denken. De meerkost van een voering brengt zeker en vast een meerwaarde aan je stof;

  • Voering voor gordijnen zorgt voor extra warmte- en geluidsisolatie. Gevoerde gordijnen dempen een groot deel van het geluid en zorgen ervoor dat geluiden in uw woning minder hol klinken. In de winter houdt de voering de warmte binnen en in de zomer houdt ze de warmte buiten.

  • Door je gordijnen te laten voeren met verduisterende voeringstof kan je een ruimte in een handomdraai donker maken.

  • Gordijnstoffen kunnen door lichtinval snel verkleuren. Door uw gordijnen te laten voeren voorkom je verkleuring.

  • Stoffen met een verfijnde structuur die in aanraking komen met ruwe muren of stoffen die veelvuldig worden aangeraakt bij het openen en sluiten van de gordijnen kunnen door middel van een voering beschermd worden. Een voering maakt jouw gordijnen dus duurzamer.

  • Door een voering te gebruiken gaan je gordijnen zwaarder hangen, wat resulteert in een vollere, zwaardere en chique look. Doordat ze iets zwaarder gaan hangen creëer je ook volume waardoor ze mooier hangen.

57098-nb-43-Luxury 2016.jpg
290403-Hero_7231-58.w1024.jpg
KIM VERVAET