Jullie favoriete realisaties van 2021

Van appartement tot koffiespeciaalzaak, in 2021 mochten we weer heel wat mooie interieurprojecten realiseren. Nood aan inspiratie? Benieuwd wat Team Interieur Vervaet zoal doet? Dit zijn de meest bekeken realisaties van het afgelopen jaar.

1/ GEZINSWONING MET PIT IN SERSKAMP

Mieke en Sven droomden van een Scandinavisch interieur dat warm en gezellig aanvoelt en waarin best wat kleur mocht worden gebruikt. Hoe het kleurgebruik verschilt naargelang de ruimtes en zo een specifieke sfeer creëert, ontdek je hier.

2/ Kleurrijke nieuwbouw in gent

Dat een nieuwbouwwoning niet noodzakelijk alleen witte muren heeft, bewijzen Barbara & Tom. De neutrale basis werd aangevuld met hier en daar een accentkleur, met als blikvanger een experiment met kleurrijke vormen in de kinderkamer. Je bekijkt de realisatie van Barbara en Tom hier.

3/ KOFFIESPECIAALZAAK IN KALKEN

Samen met Benny van koffiespeciaalzaak MAGU gingen we op zoek naar de juiste kleuren en materialen voor zijn showroom en werkruimte. Dankzij het sobere kleurenpalet stelen de machines de show en de vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en krasbestendig. Meer lezen? Dat kan hier.

4/ appartement met persoonlijkheid in wetteren

Het advies van een expert is goud waard, vindt Caitlin. Het team van Interieur Vervaet dacht met haar mee en kwam met een reeks slimme ideeën die de ruimtes op een budgetvriendelijke manier meer persoonlijkheid geven. Het resultaat, inclusief terrazzo badkamer, vind je hier.

5/ STRAK LANDELIJKE NIEUWBOUW IN SERSKAMP

Stien en Ruben droomden van een woning met een strak landelijke look, zonder dat het bombastisch en koel zou aanvoelen. Bovenaan hun verlanglijstje stonden oog voor detail en het gebruik van verschillende materialen. Of we er in slaagden die missie te volbrengen, ontdek je hier.

Kiezen is verliezen en eigenlijk vinden we al onze realisaties geweldig. Nog meer projecten bewonderen? Klik dan door naar onze overzichtspagina.




KIM VERVAET