Geslaagde renovatie in Gentbrugge met Moduleo

Susanne en Jeroen kochten in 2018 een woning die wat renovatie kon gebruiken. Zoals in elke te renoveren woning, vormden de vloeren hier een uitdaging. Wij boden soelaas dankzij ons groot assortiment Moduleo-vloeren.

Keuken- en woonkamervloer

De vloer in de keuken en woonkamer moest een echte eyecatcher worden. “Om kosten te besparen, gingen we de marmeren vloer in de woonkamer ongerept laten en alleen in de keuken een nieuwe vloer plaatsen.” Het grootste voordeel aan de pvc-vloeren van Moduleo is echter dat je ze over een bestaande vloer kan leggen. Hierdoor konden Susanne en Jeroen de vloer in beide ruimtes doortrekken én bespaarden ze kosten doordat ze geen vloer moesten uitbreken.

Visgraat

Eén groot misverstand als het om een. vloer met visgraatmotief gaat, is dat je dat enkel met parket kan doen. In een renovatieproject moet je hiervoor echter de vloer uitbreken en dat is in veel gevallen duur. “En toen zag ik bij Interieur Vervaet de Moods-collectie van Moduleo. Bleek dat het pvc was. Verbazing alom, want ik had een ander beeld van pvc-vloeren.”

Badkamervloer

In de badkamer en gang mocht het creatiever zijn. Ze kozen voor de Moduleo Moods - Diamond cubes-vloer. “Ik wist wat ik wou: zwart-wit. Die keuze was dus snel gemaakt.”

Lees het volledige verhaal van Susanne en Jeroen hier.

Evelyn Verzelen